Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Rokometni goli in oprema

(3 izdelki)

Rokomet je eden izmed bolj priljubljenih ekipnih športov, igra pa krepi medsebojno sodelovanje, krepitev timskega duha in pa seveda izboljšanje motorike in fizičnega počutja. Igra se večinoma igra v dvorani, je pa lahko precej groba in kontaktna. Igranje rokometa je mogoče le s pomočjo gola, ki pa se nekoliko razlikuje od nogometnega. Razlika je predvsem v sami dimenziji, pa tudi obliki in materialih iz katerih je izdelan. Iščeš tudi ti manjši rokometni gol za igro na domačem dvorišču, ali pa iščeš pravi rokometni gol, za igro v dvorani? Potem si na pravem mestu, vse kar potrebuješ storiti je to, da si ogledaš ponudbo naših spletnih trgovcev.

Rokometni goli so izdelani iz različnih materialov, zelo pogosto pa se uporablja prav aluminij in kovinske konstrukcije. Zelo pogosta dimenzija rokometnega gola je 300 x 200 cm, ter globine spodaj 100 cm in zgoraj 80 cm. Večinoma se gol kupi v kombinaciji oziroma setu z drugimi deli, kot mreža in prečke, možno pa je posamezne dele tudi dokupiti, tako da nadomestimo okvarjene ali obrabljene dele rokometnega gola. Da bo izbira rokometnega gola zagotovo pravilna in najboljša ti priporočamo, da si ogledaš vso našo ponudbo in se odločiš za tistega, ki ti najbolj ustreza.

Pokaži več
3 izdelki
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka