NASVET Računalništvo
18. 04. 2024 15:43:23

DARILNI VODIČ ZA OBDAROVANJE MOŠKIH - ZA MANJ KOT 10, 20, 30 IN 50 €

1/1



V iskanju popolnega darila za moškega v svojem življenju, bodisi partnerja, očeta, brata ali prijatelja, se verjetno pogosto znajdeš pred dilemo, kaj izbrati, da bo darilo resnično posebno, hkrati pa ne boš presegel svojega proračuna. V tem članku se bomo podali na raziskovalno potovanje po svetu daril, ki združujejo praktičnost, originalnost in pozornost - s prav posebnim poudarkom na tem, kako zadovoljiti različne okuse in potrebe svojih obdarovancev močnejšega spola, ne da bi pri tem zapravil celo premoženje.

Osredotočili se bomo na štiri cenovne kategorije. Tako boš našel popolno darilo za vsako priložnost in za vsakogar, ne glede na tvoj proračun. Naj bo to rojstni dan, obletnica, praznik ali pa preprosto gesta, s katero želiš izkazati svojo naklonjenost, ta vodnik po darilih za moške ti bo pomagal najti tisto pravo darilo, ki bo nasmejala, ganila in razveselila tvojega obdarovanega moškega.

Darila do 10 €

  • Čili habanero

https://www.ceneje.si/Izdelek/17748469/vrt-in-okolica/na-vrtu/vrtnine/green-celebrations-cili-habanero

Posadi in pojej! Ta intenzivno pekoči čili habanero predstavlja odlično darilo zanj, saj ne bo le obogatilo vrtnarskih in kuharskih veščin, ampak hkrati zagotovilo nepozabno izkušnjo ljubitelju pikantnosti. Poleg svoje osnovne uporabe v kuhinji za pripravo pekočih jedi, čili habanero spodbuja tudi raziskovanje novih receptov in kulinaričnih avantur. Naj se poda na pot gurmanskih užitkov!

  • Večnamenski obesek za ključe 

https://www.ceneje.si/Izdelek/8863438/oprema-za-dom/darila-darilna-embalaza/obeski-za-kljuce/obesek-za-kljuce-odpirac-za-steklenice-8-ball

Ima tvoj partner ali prijatelj rad uporabna darila? Potem mu kupi obesek za ključe z dodatno funkcijo odpirača za steklenice, kar bo izjemno koristno v številnih vsakdanjih situacijah. Ne glede na to, ali je potrebno odpreti pivo na pikniku ali obesiti ključe, da jih ne bo izgubil, ta večnamenski obesek za ključe je priročen in eleganten pripomoček, ki združuje funkcionalnost z estetiko.

Darila do 20 €

  • Trendovska športna kapa - beanie

https://www.ceneje.si/Izdelek/39130391/modni-dodatki/ostali-modni-dodatki/kape-in-klobuki/progress-mw-beanie

Obdaruješ športnika s stilom? Pomisli na modno in praktično izbiro kape. Beanie kape so namreč postale nepogrešljiv dodatek med vsemi generacijami in različnimi okusi. Priljubljene so zaradi svoje preprostosti in možnosti kombiniranja z različnimi zunanjimi oblačili.

  • Športna brisača iz mikrovlaken

https://www.ceneje.si/Izdelek/43442694/oprema-za-dom/hisni-tekstil/brisace/lifefit-sportna-brisaca-iz-mikrovlaken-svetlo-modra

Nepogrešljiva športna brisača iz mikrovlaken za športnike in avanturiste je zaradi svoje hitrosušeče zasnove in kompaktne velikosti idealna sopotnica na vseh potovanjih. Lahka in enostavna za pakiranje, popolna za uporabo v telovadnicah, na pohodih, kampiranju ali katerikoli drugi športni aktivnosti, kjer je prostor omejen, učinkovitost sušenja pa ključnega pomena.

  • Koktajl mešalnik

https://www.ceneje.si/Izdelek/39558084/v-kuhinji/namizni-program/pripomocki-za-serviranje/shaker-za-koktajle-leopold-vienna-500-ml,

Must-have za navdušene barmane ali za tiste, ki doma radi gostijo in zabavajo krog prijateljev. Podari svojemu prijatelju ali partnerju koktajl mešalnik, ki omogoča ustvarjanje profesionalnih koktajlov v udobju lastnega doma. Ta eleganten in funkcionalen pripomoček ne le olajša pripravo različnih mešanih pijač, temveč zagotovo služi tudi kot stilski dodatek v vsaki kuhinji. 

  • Sledilnik predmetov

https://www.ceneje.si/Izdelek/28764183/telefonija/mobilni-telefoni-oprema/dodatki-za-gsm/sledilnik-eureka-bt-bel-cellular-line

Ali poznaš koga, ki redno izgublja svoje ključe? Pomagaj mu! Rešitev za pozabljive, ki omogoča enostavno lociranje izgubljenih ključev, denarnice ali drugih pomembnih predmetov preko aplikacije na telefonu. Sledilnik predmetov je praktično in inovativno darilo, ki zmanjša stres in prihrani čas pri iskanju izgubljenih stvari. Idealno za tiste, ki cenijo organiziranost in tehnološke novosti, ki olajšajo vsakdanje življenje.

Darila do 30 €

  • Digitalni termometer za meso

https://www.ceneje.si/Izdelek/9442850/digitalni-termometer-za-meso-tempere

Za zagrete žar mojstre, ki želijo gurmanski kos mesa speči do popolnosti, je digitalni termometer za meso nepogrešljivo orodje. Omogoča natančno merjenje notranje temperature in je odlično darilo za ljubitelja žara, ki želi svoje kuharske spretnosti povzdigniti na naslednjo raven.

  • LED kolesarska luč

https://www.ceneje.si/Izdelek/41293606/kolesarstvo/dodatna-kolesarska-oprema/kolesarske-svetilke-in-luci/izjemno-svetla-alu-led-kolesarska-usb-polnilna-svetilka-2x7w-600lm-2400-mah

Kaj sploh potrebuje navdušen kolesar? Zagotovo (še eno) kakovostno kolesarsko luč! Ta visoko zmogljiva LED luč je enostavna za namestitev in zagotavlja svetlo in dolgotrajno osvetlitev, ki pomembno prispeva k varnejšemu kolesarjenju v temi. Odlično darilo za prijatelja, ki ceni tako varnost kot tudi kakovostne izdelke.

Darila do 50 €

  • Brezžične slušalke

https://www.ceneje.si/Izdelek/40256203/telefonija/mobilni-telefoni-oprema/slusalke-bluetooth/jbl-brezzicne-slusalke-t510bt-crne

Popolne za glasbene navdušence in ljubitelje podcastov, ki cenijo svobodo gibanja brez motečih kablov. Te sodobno oblikovane brezžične slušalke ponujajo visokokakovosten zvok in udobje skozi ves dan. Z njimi je poslušanje glasbe ali podcastov na poti, med športom ali sprostitvijo doma, pravo doživetje. Privošči ga še komu!

  • Dvojna viseča mreža

https://www.ceneje.si/Izdelek/46876572/prosti-cas/kampiranje/visece-mreze/strefa-hamaka-za-2-osebi-300x200cm-comfort-petrolmodra

Skušaš obdarovati navdušenca nad naravo, svežim zrakom in kampiranjem? Izberi XL visečo mrežo, ki je popolna za pare ali prijatelje, ki si želijo sprostitve v naravi ali pa preprosto - na lastnem vrtu. Ta viseča mreža ponuja udoben in prostoren počivalnik, ki vsakogar zaziba v sproščujoč počitek. Super darilo za tiste, ki cenijo trenutke miru in uživanja na prostem.

  • VR očala za pametni telefon

https://www.ceneje.si/Izdelek/42498375/racunalnistvo/racunalniska-oprema/vr-ocala/avizar-slusalke-vr-za-pametni-telefon-3d-virtualna-resnicnost-s-klasicnimi-lecami-vgrajen-avdio-pri

Kaj pa če bi mu omogočil kar vstop v svet virtualne resničnosti preko pametnega telefona? Z VR očali lahko uporabnik izkusi 3D igre, virtualne izlete in druge interaktivne vsebine na povsem nov način. Odlično darilo za radovedneža, ki ga zanima raziskovanje novih tehnologij.

Vsak cenovni razred ponuja pestro paleto možnosti, ki so prilagodljive individualnim željam in potrebam gospoda, ki ga nameravaš obdariti. Ne glede na to, ali iščeš praktično, estetsko ali tehnološko dovršeno darilo - prepričani smo, da boš našel nekaj, kar bo ustrezalo tako tvojemu proračunu kot tudi okusu obdarovanca. 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka