Julbo Montebianco 2 SP4

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kozarci Montebianco 2 so popoln spremljevalec za občudovanje dih jemajoče pokrajine. Oblika tega ikoničnega modela očal Julbo je bila popolnoma prenovljena, da ustreza tr... Preberi cel opis
Barva: siva,srebrna

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
103,80 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Julbo Montebianco 2 SP4. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Očala za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0246F0B6
Prijavi napako
Kozarci Montebianco 2 so popoln spremljevalec za občudovanje dih jemajoče pokrajine. Oblika tega ikoničnega modela očal Julbo je bila popolnoma prenovljena, da ustreza trenutnim trendom, hkrati pada bi upravičila svoj sloves odličnosti na področju športnih očal. Kar zadeva udobje, so zaradi novih nogic Grip Tech in nedrsečega nosilca resnično izjemen kos, še posebej za v gore. Kot vedno lahkoprav tako se lahko zanesete na njihovo obliko s stranskimi ščitniki za največjo zaščito, tako da lahko uživate v raziskovanju novih obzorij na vseh višinah.Specifikacije:Največja pokritostUkrivljene nogeOprijem za nos - nedrseč nosnik je prevlečen z mehkim materialom, zaradi katerega so očala še bolj udobna in se popolnoma prilegajo na svoje mesto.Nogice Grip Tech so na koncih prevlečene s prijetnim mehkim materialom, ki se ne zapleta v lase.Odstranljivi stranski ščitniki za še boljšo zaščito pred soncemVizir Spectron 4: optimalna zaščita v zelo izpostavljenih okoljih (cel dan na soncu na visoki nadmorski višini, ob morju)Za vožnjo nikoli ne uporabljajte očal z zaščitnimi stekli 4. kategorije.
Julbo Montebianco 2 SP4
Julbo Montebianco 2 SP4
97,90 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka