Moške pižame

(293 izdelkov)

Iščeš idealno pižamo, ki bo mehka, udobnega kroja in bo dihala, pa ne veš za katero se odločiti? Ali pa izbiraš pižamo za darilo, pa se bojiš da obdarovancu ne bo všeč? Ponudba moških pižam je zelo pestra, izbira primerne pa zagotovo ni tak mačji kašelj kot sprva izgleda. Da bo odločitev zagotovo primerna poskrbiš tako, da si natančno ogledaš celotno ponudbo in se odločiš za svoj kos.

Pižamo običajno kupimo kot komplet spodnjega in zgornjega dela, primerna je posebej za tiste hladnejše zimske dneve, veliko ljudi, pa jo nosi tudi v poletnem času. Za pižamo je vsekakor priporočljivo, da je izdelana iz zračnih materialov, ki koži dopuščajo, da diha in poleg tega z lahkoto vpijajo pot. V zimskem času so posebej priljubljene tople frotiraste pižame, v poletnem času se nekateri odločijo za svilene pižame, spomladi in jeseni pa so najbolj primerne klasične bombažne pižame.

Pižame so lahko izdelane na U ali V izrez, lahko se zapenjajo z gumbki in nekoliko redkeje z zadrgo. Na spodnjem delu hlačnic in rokavov imajo pogosto patent, ki pižami preprečuje, da bi med spanjem zlezla gor ali dol. V področju pasu so običajno narejene na zavezovanje ali pa na klasično elastiko.

Pokaži več
293 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka