Pohodniške palice

(695 izdelkov)

Pohodniške palice so eden izmed ključnih elementov pohodniške opreme. Obožujejo jih tako profesionalni alpinisti, kot tudi rekreativni športniki, ki jo v hrib mahnejo v prostem času. Pohodne palice ti omogočajo lažji vzpon, so opora ob večjih preprekah in poskrbijo, da med pohodništvom deluje celotno telo, ne le spodnji del telesa. Posebej priporočljiva je uporaba pohodnih palic za tiste, ki imajo določene gibalne težave, so ravno prestali določene poškodbe ali pa na splošno nimajo tako dobre razvite koordinacije.

Nujne so za otroke in starejše, ki na tak način lahko napor preusmerijo tudi na zgornji del telesa in se tako prebijajo čez različne prepreke. Pohodniške palice je mogoče dobiti že po zelo ugodni ceni, mogoče pa je dobiti tudi takšne, katerih cene se gibljejo vrtoglavo visoko. Razlikujejo se glede na spodnji del palice in pa glede na način zlaganja. V napi ponudbi najdeš dvodelne in trodelne palice, nekatere se zložijo na preklop, druge pa se enostavno potisnejo same vase. Mogoče je pridobiti tudi določene rezervne dele v primeru, da se vam kakšen del palice uniči. Ker se zavedamo, da je nakup pravih pohodniških palic za nekatere lahko prava nočna mora, ti omogočamo, da med številnimi spletnimi ponudniki na naši strani najdeš tiste prave zase.

Pokaži več
695 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka