Pikado

(2031 izdelkov)

Razmišljaš, da si domačo dnevno sobo ali garažo popestriš s pikadom? Morda pa že imaš svoj pikado in potrebuješ le še nekaj dodatne opreme za nemoteno igro. Hitro preveri, kaj vse ti je na voljo na trgu in poišči najboljšo ponudbo!

V kategoriji opreme za pikado najdeš električni ter klasični pikado, puščice, peresa in ostalo opremo. Pikado je šport, primeren za vse generacije, za vso družino, še posebej pa je igranje zabavno na piknikih, rojstnih dnevih in zabavah, na katerih se zbere več ljudi. Za igranje potrebuješ tarčo, v katero mečeš puščice, ki so lahko kovinske ali plastične. Pri elektronskih tarčah lahko uporabljaš samo slednje, saj lahko sicer tarčo poškoduješ. Takšne tarče so dražje, saj imajo več dodatnih funkcij, najpomembnejša med njimi pa je, da same štejejo točke. Delujejo lahko na električno napajanje ali na baterije.

Če si želiš čimbolj raznolike igre, izberi elektronski pikado, ki ti omogoča igro za do 16 igralcev ter 28 iger. Takšen pikado običajno vključuje tudi zvočne efekte in navodila, ki naredijo igro še bolj pestro.

Ne glede na to, kakšne vrste pikado igraš, si lahko igro poenostaviš še z nekatero drugo opremo, kot je na primer etui za puščice in druge dodatke. Na ta način imaš vse potrebno vedno pri roki.

Pokaži več
2031 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka