Smučarske čelade

(900 izdelkov)

Je smučanje tvoj najljubši šport in vsako leto komaj čakaš, da se poženeš na bele strmine? Morda pa se s smučanjem ukvarja tvoj otrok in želiš učinkovito poskrbeti za njegovo varnost na smučišču. V obeh primerih potrebuješ kvalitetno smučarsko čelado. Na voljo je veliko različnih modelov in proizvajalcem, med katerimi je težko izbrati. Da si olajšaš nakup, najprej preveri celotno ponudbo čelad in jih primerjaj med seboj.

Smučarske čelade se ločijo predvsem glede na to, ali so namenjene odraslim ali otrokom. Za potrebno varnost na smučišču skrbi smučarska čelada, zato na ta del opreme nikakor ne gre pozabiti. Izbrana čelada mora biti lahka in anatomsko oblikovana, med smučanjem pa mora nuditi udobje. Opremljena naj bo z zračniki, dobro pa je tudi, da ponuja možnost pritrjevanja smučarskih očal. Otroške čelade so pogosto opremljene s prilagodljivo zaščito za ušesa, ki se jo lahko tudi odstrani.

Če želiš kar se da varno čelado, se moraš v prvi vrsti prepričati, če ustreza evropskemu standardu CEN 1077:2007, ki sporoča, kako dobro čelada absorbira udarec. Poleg tega mora čelada opraviti test zagotavljanja zaščite pred ostrimi predmeti. Posebno pozornost nameni izbiri ustrezne velikosti čelade.

Pokaži več
900 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka