Napihljive blazine za kampiranje

(509 izdelkov)

Napihljive postelje in ležišča za kampiranje so v zadnjih letih postali vse bolj popularni med ljubitelji kampiranja. Ta rešitev za prijeten spanec, ki je napolnjena z zrakom, nudi številne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi ležišči za kampiranje in lahko znatno izboljša kamping izkušnjo.

Napihljive postelje se delijo na enojne in zakonske. Standardno napihljivo ležišče dimenzij 180 x 200 cm nudi dovolj prostora za dve osebi. Pogosto se napihljive postelje namesto po velikosti razlikujejo po nosilnosti, ki pove, koliko oseb lahko spi na ležišču.

Ena izmed pomembnih prednosti napihljive postelje je enostavnost transporta. Oblika, ki privarčuje veliko prostora, in lahki materiali omogočajo enostavno pakiranje in prenašanje. Lahko jih zložiš do primerne velikosti, da jih lahko pospraviš tudi v nahrbtnik. Poleg tega ima večina napihljivih postelj za kampiranje že lastno torbo za lažji transport.

Napihljive postelje so običajno udobnejše od tradicionalnih kamping vzmetnic. Veliko napihljivih postelj je izdelanih iz mehkih površin in materialov, ki omogočajo odlično podporo in udobje za dober spanec. Lahko izbiraš med različnimi nivoji trdote, kar pomeni, da svojo površino za spanje lahko popolnoma prilagodiš svojim potrebam.

Še ena prednost napihljivih postelj za kampiranje je njihova vzdržljivost. Večina je izdelanih iz visokokvalitetnih materialov, ki lahko zdržijo v marsikateri kamping situaciji. Ti materiali so odporni tudi na preluknjanje, zato jih lahko uporabljaš tudi na grobih površinah.

Pripomoček, ki ga zagotovo moraš vzeti s sabo za pravilno uporabo napihljive postelje, je tlačilka ali pumpa, kot ji rečemo. Nekatere napihljive postelje dobiš že z vgrajeno tlačilko, za druge pa jo moraš kupiti posebej. Vgrajene tlačilke so praktične in prihranijo čas, vendar dodajo težo in povišajo ceno postelje. Po drugi strani pa so posebej kupljene tlačilke ugodnejše in jih lahko uporabljaš tudi za napihovanje drugih stvari, a moraš imeti dovolj prostora za skladiščenje tlačilke.

Danes lahko na trgu najdeš veliko različnih vrst napihljivih postelj in ležišč. Nekateri so zasnovani tako, da jih lahko pospraviš v nahrbtnik, saj so lahki in kompaktni, drugi pa so namenjeni daljšim kamping izletom. Ko izbiraš napihljivo posteljo za kampiranje ne pozabi na velikost, težo, vzdržljivost, udobje in ceno.

Če povzamemo, napihljive postelje in ležišča za kampiranje nudijo mnoge prednosti v primerjavi s tradicionalnimi blazinami za kampiranje. So prenosljivi, udobni, vzdržljivi in se lahko prilagodijo glede na želeno trdoto ležišča. Pri izbiri napihljive postelje za kampiranje vzemi v obzir svoje potrebe in stil kampiranja ter poišči tisto, ki ti bo omogočala najboljšo izkušnjo kampiranja.

Pokaži več
509 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka