Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Nosilci za telefon za avto

(1438 izdelkov)

Nosilci za telefon za avto so dodatki za mobilne telefone, oblikovani za varno držanje tvojega pametnega telefona med vožnjo. Poznamo več različic, med njimi so nosilci za armaturno ploščo, za ventilacijske reže in vakuumske nosilce. Takšni nosilci omogočajo varno in praktično uporabo GPS navigacije ali odgovarjanja na klice in upravljanja glasbe brez uporabe rok in brez umika pogleda s ceste. Nekateri modeli omogočajo tudi prilagajanje in obračanje telefona. Ključno pa je, da izbereš nosilec, ki je kompatibilen z ohišjem tvojega telefona in zadovoljuje tvoje specifične potrebe po praktičnosti in varnosti.

Nekateri nosilci za v avto omogočajo tudi dodatne značilnosti, kot sta brezžično polnjenje ali prilagodljivi koti gledanja. Z nosilcem za telefon za avto tvoje roke ostanejo na volanu, pozornost na cesti, hkrati pa imaš enostaven dostop do funkcij svojega telefona. 

 

Obstajajo različne vrste avtomobilskih nosilcev za telefone. Najpogostejše različice so naslednje:

Magnetni nosilci za a avto: Ti nosilci za telefon na mestu ostanejo s pomočjo magnetov. Pogosto imajo magnetno ploščico, ki jo lahko pritrdiš na zadnjo stran telefona ali ovitka za telefon. V tem primeru se ti ni treba ukvarjati z dimenzijami nosilca, montaža pa je zelo hitra.

Nosilci za ventilacijo: Ta nosilec pričvrstiš na ventilacijsko režo v tvojem avtomobilu in varno držijo tvoj telefon. Zlahka ga pričvrstiš in odstraniš. Idealen je, če večkrat menjaš avtomobil ali pa en avtomobil uporablja več voznikov.

Nosilci za telefon za montažo na armaturno ploščo: Ta nosilec pričvrstiš na armaturno ploščo avtomobila s pomočjo lepila ali vakuuma. Omogočajo stabilno in varno možnost držanja tvojega telefona.

Nosilci za telefon za montažo na vetrobransko steklo: Ta nosilec pričvrstiš na vetrobransko steklo s pomočjo vakuuma. Omogočajo jasen pogled na telefon med vožnjo. Večina nosilcev te vrste omogoča tudi montažo na armaturno ploščo, če ne želiš omejenega pogleda na cesto.

Nosilci za telefon za režo za CD: Ta nosilec se prilega v režo za CD v tvojem avtu in omogoča praktično in stabilno držanje tvojega telefona.

Nosilci za telefone, ki se montirajo v nosilce za kozarce v avtu: Ti nosilci se montirajo v nosilce za kozarce in druge posode za pijačo in omogočajo varno in lahko dostopno možnost držanja tvojega telefona.

Pokaži več
1438 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka