Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Nosilci za telefon

(1034 izdelkov)

Nosilci za telefone

Nosilec za telefon za kolo in motor

Nosilec za telefon za motor ali kolo, ki ga lahko pričvrstiš na krmilo, ti bo olajšal potovanje. Pri izbiri pazi na velikost nosilca, saj mora tvoj telefon objeti zelo čvrsto, da bo le-ta ostal varen med vožnjo.

 

Nosilec za telefon za na roko

Nosilci za telefon za na roko se večinoma uporabljajo v športu, turizmu ali na delu. Lahko izbiraš med različnimi športnimi ovitki za telefone, ki jih lahko pripneš okoli roke, zaradi česar bo tek mnogo udobnejši. Vseeno pa ne pozabi, da boš med tekom telefon zelo težko uporabljal.

 

Pop Sockets nosilec za telefon

PopSockets so nosilci za telefon za med prste, za lažjo uporabo telefona med snemanjem ali samo med uporabo družbenih omrežij. Nosilci druge generacije, z oznako PopGrip Gen.2, imajo del, ki se lahko zamenja ali odstrani, prva generacija pa tega ne omogoča.

 

Fleksibilni nosilec za telefon

Fleksibilni nosilci za telefone se lahko prilagajajo in spreminjajo tako, da se lahko oprimejo praktično česarkoli - armaturne plošče avtomobila, krmila, monitorja ali okvira postelje.

 

Nosilec za telefon z brezžičnim polnjenjem

Ne glede na to ali iščeš nosilec za telefon za avto ali za pisalno mizo - funkcija brezžičnega polnjenja je vedno uporabna. Vseeno pa imej v mislih, da tvoj telefon morda ne podpira te funkcije.

 

Preberi naš vodič Kako izbrati nosilec za telefon, v katerem dobiš nekaj nasvetov, na kaj moraš paziti pri nakupu.

Pokaži več
Nasveti 0
1034 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka